SAMENWERKINGSVERBAND DIERENVOEDSELBANKEN NEDERLAND 
 Samen voor Mens én Dier 

DEELNEMERS

Deelnemers van het Samenwerkingsverband Dierenvoedselbanken Nederland zijn stichtingen en verenigingen met een inschrijving Kamer van Koophandel en dienen minimaal te beschikken over een ANBI status. Dierenvoedselbanken die nog niet over deze gegevens beschikken kunnen zich ook aanmelden (voorwaarden op aanvraag verkrijgbaar). Iedere deelnemer heeft een eigen acceptatie- & uitvoeringsbeleid en is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen financiële status. Samenwerkingsverband Dierenvoedselbanken Nederland laat zo alle deelnemers vrij om hun eigen doelstelling(en) te kunnen behalen.

Deelnemers kunnen met elkaar contact opnemen via een privégroep op Facebook, Messenger en een aantal andere manieren. Op de gezamenlijke (openbare) Facebook pagina kunnen zij berichten plaatsen bestemd voor potentiële klanten, donateurs & sponsors. Daarnaast zijn er nog tal van voordelen te bereiken via het samenwerkingsverband (meer informatie op aanvraag verkrijgbaar).  

Wilt u weten welke dierenvoedselbanken zijn aangesloten bij Dierenvoedselbanken Nederland? Klik dan HIER.

Bent u bestuurslid (of vertegenwoordiger) van een dierenvoedselbank en wilt u ook deelnemen? Stuur dan een bericht via de CONTACT pagina of rechtstreeks naar leden@dierenvoedselbankennederland.nl.


E-mailen
Bellen