SAMENWERKINGSVERBAND DIERENVOEDSELBANKEN NEDERLAND 
 Samen voor Mens én Dier 

Welkom op onze website!  

In Nederland zijn ook veel mensen met huisdieren die, door omstandigheden, in financiële problemen terecht zijn gekomen en daardoor niet goed voor zichzelf en huisdieren te zorgen. In deze moeilijke periode een huisdier afstaan is voor veel baasjes meestal net zo erg als het afscheid nemen van eigen kinderen en familie. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat huisdieren een positieve bijdrage aan jouw leven kunnen bieden. Er zijn nog tal van andere voorbeelden te noemen en daar proberen dierenvoedselbanken in Nederland bij te helpen. Om gezamenlijk nog meer voor de betroffen huisdieren te betekenen is het Samenwerkingsverband Dierenvoedselbanken Nederland gestart.  

U ZOEKT EEN BEPAALDE DIERENVOEDSELBANK?

Bent u ook in een situatie terechtgekomen waardoor u denkt in aanmerking te komen voor een dierenvoedselpakket bij een dierenvoedselbank? Klik dan HIER voor meer informatie over een dierenvoedselbank in uw omgeving.

WILT U OOK DEELNEMEN AAN HET SAMENWERKINGSVERBAND?

Bent u contactpersoon van (of vrijwilliger bij) een dierenvoedselbank? Klik dan HIER voor meer informatie.

OOK UW STEUN IS BELANGRIJK!

Wilt u als bedrijf, of particulier, steunen? Neem dan contact met ons op via de CONTACT pagina of bel 06-17117372 (tijdens kantooruren: ma-vr 10-17u).

 

 

E-mailen
Bellen